Residence in Plagiari

 

LOCATION: Plagiari, Thessaloniki, Greece
LANDSCAPE ARCHITECT: LANDSCAPE ROIDIS – Haris Roidis Landscape Architect
SCOPE: Master Planning, Detailed Design, Construction Administration, Construction Observation
AREA: 15.000m2
YEAR OF DESIGN: 2009
CONSTRUCTION COMPLETION: 2010
PHOTOGRAPHS: Haris Roidis


SITE ANALYSIS
Total landscape design for villa garden courtyard in Plagiari, Thessaloniki area, Greece. The total area of the site was 15.000 m2, and we designed there the new underground parking area and the green roof on top, the tennis court, the vegetable garden, the swimming pool, the bbqs, the two entrance gates, a number of retaining walls, the pavements, the planting, the irrigation design and the illumination design. A few minor changes occured during construction period, especially in the traffic roads, according to the owners demands. The project completed in 2011.